Mountainbike weekend 7 Stanes Schotland

 

Rond 15.00 uur zijn we donderdagmiddag bij de ferry in IJmuiden. Om 17.00 uur vertrekt de boot om de volgende ochtend om 9.30 uur in Newcastle aan te komen. Van daar gaan we linksrijdend naar de eerste locatie. In Schotland zijn op 7 prachtige locaties supergave parcoursen ontworpen, de 7Stanes. Elke locatie heeft parcoursen met een verschillende moeilijkheidsgraad. Vandaar gaan we naar andere locaties, waar we ook slapen. Zaterdag gaan we de hele dag op een locatie verschillende parcoursen rijden. Tussendoor gaan we ook het skillspark in, zodat je op een speelse wijze aan je techniek kan sleutelen. Zondagochtend gaan we op een andere locatie nog een parcours rijden om dan 's middags de boot naar Nederland te pakken. Maandagochtend meren we om 9.30 uur af in IJmuiden.

 

Je kan kiezen:

The Blue Line  niveau: licht-gevorderd - gevorderd

 of

The Red Line  niveau: vergevorderd

 

Op aanvraag.

Aantal deelnemers: minimaal 7

 

Donderdagmiddag t/m maandagochtend

Prijs per persoon indicatie € 360,-, dit is inclusief 3 dagen gids en 2 hotel overnachtingen, 2-3 pers.kamer, met ontbijt, exclusief vervoer.

Of budgetreis: Prijs per persoon € 290-310,-, dit is inclusief 3 dagen gids en 2 overnachtingen, in tent of hostel indien beschikbaar, exclusief vervoer.

 

Overleg met boeken van de boot en de mogelijkheid van carpoolen.

Door te boeken ga je akkoord met de voorwaarden en info onder het kopje "Info deelnemers / Voorwaarden".

 Heb je zin in een avontuur in Schotland? Bel of mail me.