Mountainbike meerdaagse in de Harz, Duitsland

In natuurgebied de Harz liggen prachtige mountainbike paden. In de bossen liggen heel veel mooie trails met veel variatie. Op slechts ca 5,5 uur rijden van Haarlem. De Brocken is met 1141 meter het hoogste punt, waar je een prachtig uitzicht over de Harz hebt en de scheiding van het vroegere Oost-West Duitsland nog kan zien. Vlak in de buurt is een bikepark waar je de lift kan nemen of lekker naar boven kan fietsen. Het is geen wedstrijd, er wordt op tourtempo gezellig gereden met regelmatig een tussenstop.
                                                                                                                                                                                                        
Van maandag 17 tot en met donderdag 20 augustus is de trip voor gevorderden. Mooi en uitdagend. Basisconditie is dat jij op een dag minimaal ca 40 km kan mountainbiken.
Voor licht gevorderden zijn er ook genoeg mogelijkheden. Bij voldoende interesse wordt ook voor deze groep een meerdaagse georganiseerd. Mocht jij interesse hiervoor hebben, kan jij mij mailen. Mooi, laagdrempelig en leerzaam. Basisconditie is dat jij op een dag minimaal ca 25 km kan mountainbiken.
                                                                                                                                                                                                        
Prijs per persoon € 350,-, dit is inclusief 4 dagen gids, hotelovernachtingen in een 2-3 pers.kamer, 3x diner en 3x  ontbijt en zelf klaar te maken lunchpakket.
Minimaal 9, maximaal 13 deelnemers.
                                                                                                                                                                                                        
Inschrijven bij ingmarvisser@hotmail.com. Geef aub aan voor welk weekend jij je inschrijft. Bij inschrijving krijg jij alle informatie over deze trip bij voldoende deelname. Bij vragen kan je mij altijd bellen.
Door te boeken ga je akkoord met de voorwaarden en info onder het kopje "Info deelnemers / Voorwaarden".